Tijdig rooien van aardappelen
Uw helpende hand tijdens cruciale rooimomenten

Aardappelen zijn gewassen die kwetsbaar zijn en daarom ook tijdig met de juiste kennis en machines gerooid moeten worden. Loonwerken Claerhout staat met een gans machinepark te uwer beschikking.

Modern machinepark

Voor het poten van aardappelen bieden we 4 combinaties aan, jonge moderne machines met gps om de klant nog beter te dienen. Ook voor het rooien van aardappelen zijn we uitgerust met grote moderne rooiers, zowel 4 rijige als 2 rijige machines staan klaar om alle wensen zo goed mogelijk te kunnen vervullen, dit zowel op wielen als op rupsen om ook in nattere omstandigheden toch verder te kunnen werken. Dat kan u zien op de foto’s of op de facebookpagina. Loonwerken Claerhout beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en is dan ook perfect geschikt om deze opdracht tot een goed eind te brengen.

Gemotiveerd team

Ons klein maar gemotiveerd team garandeert u een snelle dienstverlening. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en weten dus perfect hoe ze elke opdracht tot een goed eind moeten brengen. Want uw oogst is van primordiaal belang en wij doen er alles aan om deze in optimale omstandigheden binnen te halen.

Contact

Wenst u een aardappelcontract af te sluiten of wilt u meer info over hulp bij het aardappelen rooien in Tielt en omstreken? Neem dan snel contact met ons op! Ook op onze facebookpagina vindt u meer info en leuke foto’s!

Meer dan 50 jaar ervaring

Modern machinepark

Werkzaam van West-Vlaanderen tot Frankrijk