Expert in landbouwwerken
Een goede voorbereiding is de helft van het werk

Tijdens het voorjaar dienen de landbouwgronden en akkers klaargelegd te worden om te bewerken. Dit betekent dat men moet gaan ploegen, frezen, diepwoelen,…om de grond goed voor te bereiden op beplanting of het zaaien.

Harde grond wordt terug vruchtbaar

Na de winter is de grond hard en moeilijk te bewerken. Deze dient dus een diepgaande behandeling te ondergaan alvorens men kan beginnen zaaien of planten. Al deze landbouwwerken in Tielt of in andere regio’s nemen echter veel tijd in beslag. Voor landbouwers die veel grond hebben is dit nagenoeg niet haalbaar en daarom kan de hulp van Loonwerken Claerhout een aangename ontlasting zijn.

Activiteiten

U kunt op ons beroep doen voor diverse activiteiten die verband houden met het bewerken van uw grond. Er wordt gewerkt met kwaliteitsmateriaal en een degelijk wagenpark en machines om de landbouwwerken vlot te laten verlopen. Vooraf maken we stipte en transparante afspraken zodat u perfect weet waar u aan toe bent. Wij planten en zaaien diverse gewassen, volledig volgens uw wensen en vereisten. Wenst u op onze diensten een beroep te doen? Reserveer dan tijdig zodat we uw landbouwwerken regio Tielt kunnen inplannen.

Meer dan 50 jaar ervaring

Modern machinepark

Werkzaam van West-Vlaanderen tot Frankrijk