Aardappelen poten is onze tweede natuur 

Het poten van aardappelen? Dat hebben we al meer dan 50 jaar in de vingers. We bieden verschillende mogelijkheden aan: 

  • We hebben heel wat jonge en moderne machines, uitgerust met GPS.
  • Zowel 4-rijige als 2-rijige rooiers staat voor u klaar. We hebben ook machines met rupsbanden om ook in drassige omstandigheden te kunnen rooien. 

Met onze meer dan 50 jaar ervaring staan we u met raad en daad bij. We hebben dan ook alle kennis in huis om het maximale uit uw oogst te halen. 

Het rooien van prei 

Niet enkel met aardappelen, maar ook met het binnenhalen van prei hebben we een massa ervaring. U kan het volledige proces met een gerust geweten aan ons overlaten. 

Bij Loonwerken Claerhout hebben we de kunst van het machinaal rooien van prei in de vingers. Een secuur werkje dat we jarenlang geperfectioneerd hebben. Hierdoor besparen we u niet enkel heel wat tijd, het zorgt ook voor een fikse kostenbesparing. Onze goed uitgeruste machines besparen heel wat manueel werk, terwijl de opbrengst wordt gemaximaliseerd, ook in natte omstandigheden. Meer weten over onze unieke aanpak? Vraag gerust bijkomende informatie aan. 

Voor het rooien van prei zijn we actief in zowel Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en een nog veel ruimere regio. 

Een gepassioneerd team met ervaring 

Loonwerken Claerhout, dat is een klein maar gemotiveerd team dat bulkt van de ervaring. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk goed opgeleid en hebben kennis van zaken. Wij stellen alles in het werk om uw oogst in optimale omstandigheden binnen te halen. 

Meer weten of een offerte op maat? 

Wenst u meer te weten over onze aanpak, een contract af te sluiten of bijkomende informatie? Contacteer ons, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.